Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Muş yolunda feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Muş yolunda feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Sözleşmeli öğretmen başvuruları 20 Mayıs'ta
Sözleşmeli öğretmen başvuruları 20 Mayıs'ta
AK Parti Kamp tarihi değişti
AK Parti Kamp tarihi değişti
HABERLER>EKONOMÄ°
30 Kasım 2010 Salı - 05:28

Ödülü müteahhitler aldı...!

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü Bar ekiplerinin gösteri sunduğu gala yemeğinde Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile 2011 İnşaatlarının bitirilmesine büyük katkı sağlayan Müteahhit firmalara ödül verildi.

Ödülü müteahhitler aldı...!

Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile Federasyon Başkanları için gala gecesi düzenlendi. 2011 tesislerinin zamanında bitirilmesine katkı sağlayan Müteahhit Firmalarının ödüllendirildiği gecede sahne alan Cumhur Seval, Teyo Pehlivan tiplemesi ile davetlileri gülmekten kırdı geçirdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile Federasyon Başkanları Değerlendirme ve Planlama Toplantıları sonunda bir gala gecesi düzenlendi. Büyük bir katılımın olduğu gecede Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde yetiştikten sonra TRT’de yapılan yarışmada derece alan ve TRT sanatçısı olan Didem Dilara Duman ile Erzurum’un sevilen tiyatrocularından biri olan Cumhur Seval Sahne aldı. Oldukça neşeli geçen gala yemeğinde ilk önce sahneye Didem Dilara Duman, çıktı. Genç sanatçı birbirinden güzel parçalarla davetlileri coşturdu.
Erzurum’un en sevilen tiyatrocularından biri olan ve özellikle de Dehlenk oyunu ve Teyo Pehlivan tiplemesiyle gönüllerde taht kuran Cumhur Seval Gençlik ve Spor İl Müdürlerini, Federasyon Başkanlarını, Protokolü ve davetlileri kahkahaya boğdu. Sunucu İkram Sönmez’in anonsu ile salona giriş yapan usta tiyatrocu ayakta alkışlanırken, yaptığı espriler ile geceye damgasını vurdu. Özellikle Teyo Pehlivan tiplemesiyle davetlileri gülme krizine sokan Cumhur Seval, skeçlerinde hep birlik beraberliği ön plana çıkarırken, koynundan çıkardığı Türk Bayrağı ile de salondaki davetlilerden bol bol alkış aldı. Teyo Pehlivan’ın hayatından kesitler sunan Seval, gerek Erzurumlular, gerekse diğer illerden gelen konukları kahkahaya boğdu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Akgül, Vali Sebahattin Öztürk ve Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Cumhur Seval’in her bir kelimesini gülerek ve alkışlarken, diğer davetliler de bol bol kahkaha attılar.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü Bar ekiplerinin gösteri sunduğu gala yemeğinde Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile 2011 İnşaatlarının bitirilmesine büyük katkı sağlayan Müteahhit firmalara ödül verildi. Vali Sebahattin Öztürk ve diğer davetlilerin ellerinden ödülleri alan müteahhit firmaların yetkilileri, “Bu bizim için büyük bir gurur, ancak bu başarıyı hep birlikte yakaladık. Havaların güzel gitmesi de bizim için büyük bir şans oldu” diye konuştular.
Gece’de geçtiğimiz günlerde Polonya’da yapılan Uluslararası Short Track Yarışlarında üçüncü olan Short Track Takımının sporcuları da ödüllendirildi.
Erzurum Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği gala yemeğine Vali Sebahattin Öztürk, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile diğer davetliler katıldı.

 
İzcilerden Turgutcan'a teşekkür
 
Ruhlarını şiirle dinlendirdiler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Estetiği büfeler mi bozuyor?
Erzurum Büyükşehir Belediyesi 2011 çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ...
İşçi hakkı yiyenlere SGK darbesi
Erzurum’da kayıt dışı istihdamla mücadele meyvelerini vermeye başladı. ...
Et yoksa balık var..
Karadeniz’de yaşanan balık bereketi Erzurum’a da yansıdı. Kurban Bayramı ...
 
Borçlu çiftçiye haciz şoku
Tarım Kredi Kooperatifi’ne borcu olan çiftçiler için başlatılan yapılandırma ...
Yonca kıymete bindi
Yurt dışından ithal edilen canlı hayvanlar, et fiyatlarındaki artışı durdurmakla ...
Halk çeşmeye gitti, sucular zarar etti
Erzurum’da damaca su satışlarının giderek düştüğü ve bu alanda pazarlama ...
 
Pancar üreticilerine ağır darbe
Erzurum’da bu yıl kurak geçen yaz mevsimi, şeker pancarı üreticisini vurdu. ...
Yoksulluk sınırı 2 bin 807 TL
Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı Kasım ayında 862 TL, yoksulluk sınırı ...
Kasaplar sevinçli, vatandaş üzgün..
Her yıl Kurban Bayramı’ndan sonra en az bir ay durgunluk yaşayan kasaplar, ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva