Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
HABERLER>GÜNDEM
24 Aralık 2009 Perşembe - 12:20

ŞEKER'DEN SERT TEPKİ!

ETSO öncülüğünde “Şeker Fabrikalarının Özelleştirilmesine Destek” yaklaşımlarını Erzurum insanına ihanet olarak yorumlayan Metin Keskin, “kar eden ve yüzlerce Erzurumluyu bünyesinde barındıran bir kurumun bırakın özelleştirilmesini istemeyi, bilakis karşı durması gerekenler yarın millete hesap vermek durumunda kalacaklar!” değerlendirmesinde bulundu.

ŞEKER DEN SERT TEPKİ!

 

ETSO'YA VERYANSIN!

Kanal25’deki  programda görüşlerini dile getiren Şeker İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Metin Keskin program sonrası DADAŞTV’ye de özel açıklamalarda bulundu., “biz toplumun her kesiminden destek beklerken, birileri içinde insani hiç bir duyguyu barındırmayan bireysel hesap kitapla “Şeker Fabrikasına Talip” olduklarını açıklayabiliyorlar. Bu yaklaşım, fabrikada çalışan yüzlerce hemşerimize ihanet anlamı taşır. Kaldı ki, ETSO bir tüzel kişiliktir, bunu arkanıza alarak, koca bir fabrikayı ele geçirmek en hafifinden, Erzurum tüccarını kullanmak anlamına gelir” değerlendirmesinde bulundu.

 

ERÇİMSAN A.Ş’nin özelleştirme kapsamında talip pozisyonunda olmasına ticari anlayış bakımından hiç bir diyeceklerin olamayacağını, ancak, ETSO’yu paravan olarak kullanmanın doğru olmadığının altını çizen Keskin, “Kaldı ki, ERÇİMSAN dahi bu fabrikanın özelleştirilmesine taraf olamaz. Eğer Erzurum’u ifade ettiklerini iddia ediyorlarsa, asla böyle bir girişimin arkasında olmamalılar, olurlarsa, burada çalışan ve özelleştiğinde kapı önüne konacak olanların veballeri onların üzerinde olacaktır” diyerek olaya tepki gösterdi.

 
VAY BEEEE!
 
TEPKİ SELİ!
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HAS DADAŞ 26 Aralık 2009 Cumartesi 14:06

Editör bey, bu hüsnü denen adam ..... ise, hakikaten öyle. adam cahil, Türkçeyi kullanmayı bilmiyor. Yazdıklarını okurken Erzurum adına utanıyoruz. Ne imla'dan ne cümleden haberi yok. Sadece tehdit ve şantajla iş götürüyor. Yazdıkların azs bile, bu şerefsizlerin ipliklerini pazara çıkarmanız DADAŞ'lık için öncelikli şarttır. DADAŞ'lığın altını çiziyorum. Gözlerinizden öpüyorum.

Yorumu oyla      0      0  
mey00 25 Aralık 2009 Cuma 17:32

yan gelip yatan memur zihniyeti yine veryansın ediyor özelleştime olduğu zaman yan gelip yatanlara kapı gözüküyo babalarının çifliği sanıyo çalışanlar düzen bozuluyorya o karın ağrısı yapıyo bunlara

Yorumu oyla      0      0  
hüsnü 25 Aralık 2009 Cuma 16:37

EDİTÖR: Kağıtlı şeker satandan kastın Selahattin Şener ise, doğrudur, şeker imalathanesi ortağıdır. Ama zoraki satmaz şerefiyle parasıyla bu işi yapar. Ya sen, haysiyetsiz yanaşma. Aşkale çimento'dan ve ETSO'dan üç kuruşluk ilan almak için adice satılıyorsun. Be deyyus yeri geldi mi solculuktan geçinirsin ama o üçkuruşluk ilanlar için özelleşecek yerden atılacak yüzlerce işçinin evine ekmek derdi seni germez. Ucuz ve küçük adam, cehaletin her yanından akıyor. Özürlü adam. Üstelik, ahlak, beyin zihin ve izzeti nefis özürlüsü namert. Bu ifadeler kapak olur mu bilmem, ama bekle sana güzel sürprizlerimiz olacak!

Yorumu oyla      0      0  
Gurbetten 25 Aralık 2009 Cuma 13:20

Dadaşlar helal size , birbirinize hakarete devam edin aşağılayın verin Erzurumu , sahip çıkanlar olur merak etmeyin , tek tek parsellenir , Palandökenden başlanır , tüm şehir istendiği gibi parsellenir siz uyuyun birbirinize hakaret edin, yumruğunuzu masaya vurup memlekete sahip çıkacağınıza birbirize vurun vurabildiğiniz kadar helal olsun.Her grup, her hükümet istediği gibi hareket ediyor ve edecek Erzurum'da , siz de sadece bakacaksınız emin olun...

Yorumu oyla      0      0  
mehmet sevgi 25 Aralık 2009 Cuma 11:52

arkadaşlar hep çimento ve şeker analizi yapıyoruz.erçimsan ve yücelik bir de aşkale kömür ocaklarını özelleştirme kapsamında devralmıştı.sonuç ne oldu hatırlayalım lütfen.madem bu kadar becerikliylider kömür ocaklarını niçin beceremediler..oltu kömürde nasıl bir başarı sergilediler.

Yorumu oyla      0      0  
Cahillik etme 25 Aralık 2009 Cuma 09:01

Cahil cühelaların yorumlarını okumaktan sıkıldım. Aşkale özelleştiğinde 250 den işçi sayısı 180 e düşütü. Özelleştiği için emekliliği gelenler kendi istedğiyle emekli oldu. Bir kısım memurda başka kurumlara gitti. Şimdi utanmaz benmiyim yoksa senmi. Ben senin yüzüne işemeyeceğim. Değmez...

Yorumu oyla      0      0  
izzettin yoncalıklı 24 Aralık 2009 Perşembe 18:21

Hele adama bak ya, birde utanmadan Allahtan Korkun demiş. Utanmazın yüzüne işemişler nisan yağmuru yağıyor demiş ya, bununkide o misal. be utanmaz, senin yazdığın yorumda bile 250 kişinin 70'i işten çıkarılmış. Şimdi utanmadan birde yalan söylüyorsunki, kimse işten çıkarılmayacak. ETSO'yu da kullanın değilmi/ Sizin Erzurum ticaretçileri diye bir derdiniz yok. ETSO Basamak oh ne ala memleket değilmi?

Yorumu oyla      0      0  
erzurum dadaşı 24 Aralık 2009 Perşembe 17:39

Aşkale çimento Erzurum diye alındı, hisseler şimdi kimin? Hele önce bunu diyin. DADAŞTV sende habire ilan koymuşsun, yazsana kardeşim yaz bekiloyuruz.

Yorumu oyla      0      0  
Umut Fakirin Ekmeği 24 Aralık 2009 Perşembe 16:41

Emekçinin ekmeğine göz dikenin gözü çıka.

Yorumu oyla      0      0  
Allahtan korkun diyene bak! 24 Aralık 2009 Perşembe 16:39

Ya ayıptır bi de utanmadan yalan söylüyorsun. Alttaki mesajında işçi çıkarılmadı diyorsun üstekinde 250 işçi 180'e düştü diyorsun. Bir adam bu kadar yalancı olur. Belliki sen Çimentonun elemanısın. Seni çimentolaşasın bizim evimizde ekmek bekleyinimiz var, özelleşip senin gibi bir sahtekarı getirecekler beleşten birkaç maaş daha alacaksın. Sahtekarlar işiniz gücünüz erzurumlunun ekmeğine göz dikmek. Allah sizin gibi düşünenlere fırsat vermesin. Eliz ayağıç kokoç kesilsin inşallah.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
VAY BEEEE!
CHP Grup başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları ülke gündemine ...
ERZURUM YANACAK!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, önceki akşam katıldığı ...
TUİK KAFAYI MI YEDİ?
Erzurum'da her 3 kişiden 1'inin işsiz olmasına karşın, Devletin istatistik ...
 
ADI ERZURUM'UN AMA
1993 Yılında özelleştirme kapsamında alınan Aşkale Çimento'nun kullandığı ...
KİMİN UMURUNDA!
2011 Erzurum Dünya Üniversite Kış oyunlarına 420 gün kaldı. Erzurum’um ...
MİLLETİN KAFASI ALLAK PULLAK!
Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcısı Osman Şanal’ın yürüttüğü Ergenekon ...
 
ERZURUMLU HAKİM'DEN NET TAVIR!
Ergenekon duruşmasında red-i hakim talebiyle karşı karşıya kalan hakim ...
İŞGÜZAR BİNGÜR HOCA
Sarıkamış Şehitleriyle ilgili farklı bir etkinlik düzenleyen Prof. Bingür ...
TÜCCAR TEPKİLİ
ETSO’nun geleneksel hale gelen Vergi Rekortmenleri ödül töreni cumartesi ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva