Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
AGF başvuru verileri açıklandı
AGF başvuru verileri açıklandı
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
HABERLER>GÜNDEM
6 Kasım 2010 Cumartesi - 08:57

Akgül adaylığını açıkladı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi, olağanüstü genel kurul toplantısı yapmaya hazırlanıyor.

Akgül adaylığını açıkladı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi, olağanüstü genel kurul toplantısı yapmaya hazırlanıyor. Genel Başkan Taner Uran’ın da katılacağı genel kurulda, Erzurum Şube Başkanlığı için Recep Akgül ve Hikmet Toprakçı yarışacak.
Erzurum’daki harp malulü, gaziler, şehit dul ve yetimlerini, seçim heyecanı sardı. Erzurum’da geçtiğimiz yıllarda hizmete giren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi’nde olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirilecek. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda Pazar günü yapılacak olan seçimlerde, mevcut Başkan Recep Akgül ile Hikmet Toprakçı yarışacak.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimle, hem güven tazelemeyi, hem de Erzurum’da yepyeni bir dönemi başlatmayı arzuladıklarını söyledi. Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında bir kongre yaptıklarını ve Başkan Eyüp Kocabaş’ın istifasının ardından bu göreve kendisinin seçildiğini hatırlatan Recep Akgül, Pazar günü yeni bir seçim daha gerçekleştireceklerini belirterek, “Bu seçimde Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte üyelerimizden güvenoyu almayı umut ediyoruz.” diye konuştu.
Seçime, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin Genel Başkanı Taner Uran’ın da katılacağını açıklayan Başkan Recep Akgül, “Erzurum’da uzun süreli bir hizmet geçmişimiz olmasa bile kısa sürede çok güzel işler yaptık. Maaş alamayan şehit yakınları ve gazilerimizin bu sosyal haktan istifade etmelerini sağladık. Birlik ve beraberliği pekiştirme adına, sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirdik. Üyelerimizin yaşadıkları her sıkıntıda, yanlarında olmaya çalıştık, çözüm yollarını zorladık.” dedi. 
Üyelerin takdir etmesi halinde yeni bir hizmet dönemine daha aday olduklarını anlatan Recep Akgül, “Sayın Genel Başkanımızın Taner Uran’ın da katılımıyla yapacağımız genel kurul toplantımız, üyelerimize yakışır bir güzellikte ve tatlı bir rekabet havasında tamamlanacak. Üyelerimizin tamamını seçime katılmaya ve sorunlarını bu platformda yüksek bir sesle dile getirmeye çağırıyoruz. Şube başkanlığına aday olan arkadaşımıza da, başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
 

 
Sağlıktan yana kısmetliyiz..
 
İnşaatçılar eğitim yarışında
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kutlu Kağan 5 Ocak 2011 Çarşamba 21:15

Vay be demek ki nerelere gelmiş ülke haberimiz yok son 7-8 yılda Apo iti'nin bile çıkarılması gündemde artık, alıştıra alıştıra olacak heralde,alıştıra alıştıra korku ve baskı ile çoğu şeyi kabul etti bu millet Kürdistan bile kuruldu şimdi ise bu Terörist başının çıkması gündemde demek.Türküm demeye çekinir oldum,Ülkücüyüm Türk oğlu Türküm demeye utanır oldum....Vurun beni, öldürün beni de görmeyeydim bu günleri.Parçalayın yüreğimi Türklüğümden çekinir hale geldim.Öldürün Erzuruma gömün beni.

Yorumu oyla      0      0  
Reis 5 Ocak 2011 Çarşamba 01:59

Hükümetin “Torba Yasa”sına eklenen öğrenci affının terör örgütü elebaşı, kundaktaki bebeklerin katili Abdullah Öcalan’ı da kapsadığı ortaya çıktı.İnterneti araştırırsanız görürsünüz böyle iddialar var bu konuda yetkililere kulaklarına küpe olsun böyle birşey olursa ve bu Katil çıkarsa kimse şaşırmasın...Şehitler dul ve yetimler kimin umrunda ??

Yorumu oyla      0      0  
umutsuz 4 Ocak 2011 Salı 20:23

recep bey ne sız nede hıkmet bey hıc bırınızden umutlu degılım yanlız benım yetımlerımın ve dıger gazı arkadaslarımızın kım hakkını yerse Allah cocuk cocugundan cıkarsın bunu unutma baskan.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kent Konseyi'nden yeşil adım
Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi anlamlı bir davranışa imza atıyor. Konsey ...
Tekman diğer ilçelere fark attı
Erzurum İl Genel Meclisi’nin Tekman’lı üyesi AK Parti’li Bülent Taşkesenligil, ...
2011 turist ilgisini artırdı
25’inci Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’na 2011’de ev sahipliği ...
 
EGC, basının sorunlarını dile getirdi
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kadir Sabuncuoğlu, sarı basın kartlarının ...
A.Ü. 14'üncü sırada
ODTÜ eski Rektörü Prof. Ural Akbulut’un hazırladığı Türkiye’nin en iyi ...
İçme suyuna siyasi fetva...!
Erzurum’daki içme sularının temizliği konusunda bir garanti de, AK Parti ...
 
Alkışlar Karcıoğlu için..
Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü tarafından organize edilen ...
Konaklı'ya kar piyangosu vurdu
Erzurum merkez Palandöken ilçesine bağlı Konaklı Köyünün başına 'Erzurum ...
Ne diyelim, kolay gelsin..
Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, kış sezonu için ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva