Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
AGF başvuru verileri açıklandı
AGF başvuru verileri açıklandı
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
HABERLER>GÜNDEM
30 Aralık 2009 Çarşamba - 17:32

BRAVO ACUN ILICALI

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran'ın jüri üyesi olduğu 'Yetenek sizsiniz', yarışmasının Erzurum çekimlerine katılan lise birinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Emre Alper'in kaderi değişti. Burnunun üzerinde ellerini kullanmadan kağıt, sandalye, kazma ve kürek taşıyan Emre Alper üç jüri üyesinin 'Evet' oyu almayı başardı. Kuliste özel olarak görüştüğü Emre Alper'in yetiştirme yurdunda kaldığını öğrenen Acun Ilıcalı, Alper'e bir laptop gönderdi ve ömür boyu da okul masraflarnı üstleneceğinin sözünü verdi.

BRAVO ACUN ILICALI

Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!

ERZURUM'da lise birinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Emre Alper’in kaderi, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’ın jüri üyesi olduğu Show TV'de yayınlanan ‘Yetenek sizsiniz’, yarışmasının Erzurum çekimlerine katılmasıyla değişti.

Burnunun üzerinde sandayle taşıyan Emre’in eğitim masraflarını üstlenen Acun Ilıcalı, genç yeteneğe bir de dizüstü bilgisayar hediye etti.

Geçen hafta çekimi yapılan ve önümüzdeki programda yayınlanacak ‘yetenek sizsiniz’ yarışması için sahneye çıkan Emre Alper, göz doldurdu. Burnunun üzerinde ellerini kullanmadan kağıt, sandalye, kazma ve kürek taşıyan Emre Alper üç jüri üyesinin ‘evet’ oyu almayı başardı. Kuliste özel olarak görüştüğü Emre Alper’in yetiştirme yurdunda kaldığını öğrenen Acun Ilıcalı, Alper’e bir laptop gönderdi ve okul masraflarnı üstleneceğinin sözünü verdi.


Acun Ilıcalı’nın gönderdiği bilgisayarı okuduğu Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Şerafettin Aydoğdu’dan alan Emre Alper, çok mutlu olduğunu belirtti. 13 yıl önce Erzurum’un Narman ilçesinde yıldırım çaprması sonucu babası Binali Alper’in yaşamını yitirdiğini belirten Emre Alper, 3 yıl önce de annesi Netice'nin evlendiğini, üvey babalarının kendilerini istememesi nedeniyle yuvalarının dağıldığını söyledi.

Alper, “En büyük ağabeyim evli, ablam da Kuran Kursunda yatılı olarak okuyor. Geri kalan üç kardeşi Yetiştirme Yurduna verdiler. Uzun süredir burnumun üzerinde kazma, kürek, sandalye ve kağıt parcasını dakikalarca düşürmeden taşıyordum. Bu yeteneğimi bir gün televizyon programında yapacağım aklıma gelmezdi. Acun Ilıcalı’nın yönettiği ‘Yetenek Sizsiniz’ programının Erzurum’a geleceğini duyunca bir öğretmenimin yardımı ile yarışmaya katıldım. Yarışmada, Acun abi ile birlikte Hülya Avşar ve Ali Taran gösterimi beğendi. Çekimler sonrası beni yanına çağıran Acun Ilıcalı ve amcası Erzurum’un Ak Parti eski milletvekili Mustafa Ilıcalı ile kuliste görüştük. Başımdan geçen olayları anlatınca Acun Ilıcalı ile Mustafa Ilıcalı ağlamaya başladı.

Acun Ilıcalı, kendisinden bir isteğimin olup olmadığını sordu. Ben de laptop istedim. Çekimlerden bir hafta sonra, okul müdürüm hediyesini bana teslim etti. Bu hayatımda aldığım en büyük ilk hediye oldu. Çok sevindim. Acun ağabeyi eğitim masraflarımı da üstlendi. Özel bir dersaneye yazılacağım. Çok teşekkür ediyorum ve ona layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

Lise Müdürü Şerafettin Aydoğdu, Acun Ilıcalı’nın Erzurum’daki akrabalarının Emre Alper’i bir velisi gibi yakın takibe aldığını ifade ederek, “Acun Ilıcalı’nın gönderdiği laptobu öğrencimize teslim ettik. Kendisinin eğitim masraflarını da üstlenip Emre’yi özel dersaneye gönderilmesini istemiş. Bu örnek davranışından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 
AKSU'DAN YERİNDE TESPİTLER!
 
KÜÇÜKLER AÇIKLADI...
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DADAŞ 10 Ekim 2010 Pazar 14:19

Arkadaşım dalga mı geçiyorsunuz boş işlerle uğraşıyorlar millete milyarlar dağıtmak nasıl bir iştir ?? anlamak mümkün değil yazıklar olsun be , nerden geliyor o paralar, millet akşamları televizyonu karşısına geçip insanlara nasıl para dağıtıldığını izliyorlar benim ise umrumda değil , 1.5 trilyonluk yatı var, 2.5 trilyonluk uçak alıyor bu insan , gelip Erzuruma yatırım yapsana ??? neden fabrika filan yatırım yapmıyorlar bunlar bu paraları çarçur ediyorlar bu kadar saçmalık sorumsuzluk olmaz...

Yorumu oyla      0      0  
avni 31 Aralık 2009 Perşembe 16:20

teşekkürler acun.seninle ilgili güya haber yaparlarken ayyaş.....nın yeğeni diye başlık atan sokak itlerini utandırmaya devam et

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ILICALI'YA DADAŞ SEVGİSİ
“Yetenek Sizsiniz” adlı programın yapımcısı Acun Ilıcalı’ya Dadaşlar şükran ...
AĞLANACAK HALDEYİZ VESSELAM!
5084 sayılı Yatırım ve istihdamı Teşvik yasası uygulama süresinin 2010 ...
TEKEL BİNASI KURTULDU!
Kime Peşkeş çekilecek diye beklediğimiz Tekel Binası şükür hayırlı bir ...
 
DADAŞLAR ÖZER AYIK'A MİNNETTAR!
Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, 2011 Dünya Üniversitelerarası ...
TEPKİ SELİ!
2008 Vergi Rekortmeninin dahi iflas edip dükkanını kapattığı şehirde ETSO’nun ...
ŞEKER'DEN SERT TEPKİ!
ETSO öncülüğünde “Şeker Fabrikalarının Özelleştirilmesine Destek” yaklaşımlarını ...
 
VAY BEEEE!
CHP Grup başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları ülke gündemine ...
ERZURUM YANACAK!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, önceki akşam katıldığı ...
TUİK KAFAYI MI YEDİ?
Erzurum'da her 3 kişiden 1'inin işsiz olmasına karşın, Devletin istatistik ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva