Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
HABERLER>GÜNDEM
30 Aralık 2009 Çarşamba - 18:49

KÜÇÜKLER AÇIKLADI...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ilde geçtiğimiz günlerde düzenlenen kick boks müsabakaları için 60 bin TL harcandığını, bu paranın iddia edildiği gibi Erzurumspor için toplanmadığını söyledi.

KÜÇÜKLER AÇIKLADI...

Ahmet Küçükler, son günlerde şahsıyla alakalı olarak bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere cevap vermek üzere Müceldili Konağı'nda basın toplantısı düzenledi.

Sponsor oldukları kick boks turnuvası için toplam 250 bin TL harcandığının iddia edildiğini hatırlatan Başkan Küçükler, bunun yanlış olduğunu, harcanan toplam bedelin 60 bin TL olduğunu belirtti. Bu miktarın da belediye kasasından çıkmadığının altını çizen Küçükler, paranın Erzurumspor için toplanmadığını ifade etti.

Esnafın reklâm karşılığı olarak bu parayı ödediğini söyleyen Küçükler, "Erzurumspor için bir kuruş verdiğini söyleyenler çıkıp bunu kamuoyu ile paylaşabilirler. Erzurumspor için toplamış olsak onu belirtiriz. Esnafın verdiği para programın yapıldığı kanalın reklâm ücreti." dedi.

Erzurumspor'un hiç bir zaman kapanmasına gönüllerinin razı olmadığına dikkat çeken Başkan Küçükler, kulübü tek başlarına götüremeyeceklerini dile getirdi.

Erzurumspor'a 3-4 yıl önce ciddi destekler verdiklerini vurgulayan Başkan Küçükler, "Erzurumspor bugüne kadar bizim desteklerimizle geldi. Erzurumspor'un kapanmasına razı değilim. Ama belediye olarak biz tek başımıza bunu götüremiyoruz. Herkes destek versin. Ben belediye olarak herkesin iki katı destek vereceğim. Herkes taşın altına elini koyarsa bu iş gider." şeklinde konuştu.

Kulüp başkanlığı yapıpda Erzurumspor'dan alacaklı olan şahısları topladığını belirten Başkan Küçükler, bu şahıslardan bir fedakârlık yapıp alacaklarından vazgeçmelerini istediğini söyledi. Fakat eski başkanların bunu kabul etmediğini bildiren Başkan Küçükler, o günden itibaren de Erzurumspor'un transfer yapamadığını ifade etti.

 

"ERZURUM AYAKLAR ALTINA ALINIYORSA ERZURUMSPOR'UN HİÇBİR KIYMETİ KALMAZ"

Erzurumspor'u kurtarmak için çok defa çağrıda bunduklarını fakat cevap alamadıklarını ifade eden Başkan Küçükler, yine yapılacak bir toplantıya katılıp üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu vurguladı.

Erzurumlu olarak ilk yarının götürülmesine vicdanının sızladığını dile getiren Başkan Küçükler, "Benim şehrimin takımı başka şehre götürülüyor ama oradakiler yemek parasını karşılıyor. Erzurumspor Erzurum'un önemli bir değeri fakat Erzurum daha önemli. Erzurum ayaklar altına alınıyorsa Erzurumspor'un hiçbir kıymeti kalmaz." dedi.

Daha önceki yıllarda bir kuruş dahi eksik aldığında futbolcuların sahaya çıkmadığını, ciddi ısrarlar sonucu futbol oynadığını iddia eden Başkan Küçükler, şimdi hepsinin kendi imkânları ile futbol oynamaya devam ettiğini söyledi.

Kendilerinin bu durumu sorduğunu ifade eden Başkan Küçükler, "Futbolcular yanıt olarak Erzurumspor veya Erzurum'un kendi meseleleri olmadığını ifade etti. Kimi askerliğini bir müddet daha ertelemek için kimi ise futbol hayatını bitirmemek için maçlara çıktığını söyledi. Evet fedakârlıkta bulundular fakat kendi menfaatleri için Erzurum'u kullanmaya kimsenin hakkı yok." şeklinde sözyerini sonlandırdı.

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Küçükler, Erzurumspor için yapılabilecekleri gazetecilerle tartıştı.

 
BRAVO ACUN ILICALI
 
3 BİN SERTİFİKA VERİLDİ...
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmet 11 Ocak 2010 Pazartesi 11:19

Kayseriden Büyük sehir belediye başkanı ital edelim..Nasıl olsa bunlar onlardan yardım alıyor.

Yorumu oyla      0      0  
taner 4 Ocak 2010 Pazartesi 01:17

Sen niye geldin niye yıllardır orayı işgal ediyorsun başkan bey? Karamsarlık ve kara haber vermek içinmi ? Erzuruma ne yaptın? Geldiğinden beri kendine ait ne projen var? Niye o koltuğu işgal ediyorsunuz beyler ? Yazık oldu erzuruma,Allaha emanet ol Erzurum.

Yorumu oyla      0      0  
Gurbetten 4 Ocak 2010 Pazartesi 00:21

Değerli Dadaşlar duygu sömürüsü yapmıyorum,Erzurumsporun bir kısım masraflarının,diğer illerde başkaları tarafından karşılandığını duyunca kahroldum.Aciz insanlar konuşur ve iş yapamaz sadece laf üretir,Delikanlı Dadaş elini masaya vur ! ve Erzuruma sahip çık,Erzurum ve Erzurumluluk el'den gidiyor,Erzurumun sahipleri göç ediyor,terkediyor,Erzuruma sahip çıkılmıyor açıkca söylüyorum Erzurum ve Dadaşlığa sahip çıkın yalvarıyorum,En ufak bir sanayi yatırımı yapılmadı Erzurum el'den gidiyor...

Yorumu oyla      0      0  
cemil 2 Ocak 2010 Cumartesi 19:44

O para Fırat BİNİCİYE avrupa da aldığı dereceden dolayı devletçe verilen ödüldür kesin...Belediyenin parası değildir merak etmeyin Belediyenin parasını öyle boş işlere spora harcar mı başkanımız.Bunun kadar rezil olan bi başkandaha görmedim utanmasıda yok

Yorumu oyla      0      0  
veysel 2 Ocak 2010 Cumartesi 18:06

reklam parasıymış Fırat BİNİCİ Erzurumun reklamını yapmadı mı senin reklamını yapmadı mı o kardeşimizide Erzurumdan uzaklaştırdın yazıklar olsın ALLAH sorsun İNŞALLAH...

Yorumu oyla      0      0  
Derya 2 Ocak 2010 Cumartesi 12:49

Erzurum kulübü bitirip yerine Küçükler kulübünü kurarak dadaşları mahvetiniz.Bu kulübe İbrahim Erkalın 5 trilyonluk başkan önerisini reddettiniz.Bu millete Erkalı kötülediniz. SEN İBRAHİM ERKALA TEŞEKKÜR ET Kİ 2011 OYUNLARI EN BÜYÜK KOZUN OLDU. NEDEN Mİ VİCDANINA VE PALANDÖKENE SOR

Yorumu oyla      0      0  
taner 2 Ocak 2010 Cumartesi 08:30

sayın başkan siz ve sizin zihniyetinizdeki ekibiniz sayesinde erzurumda spor denen birşey kalmamıştır yazıklar olsun birşey demiyecem bir insan anca bukadar yapabilirdi sağolun sizlerde bunu başardınız bende eski bir sporcu olarak eski diyorum çünkü sizlerin sayasinde genç yaşta spordan kopup hemde erzurumdan kopardınız ben sizlerin yerinde olsam biran önce terke ederim o koltuğu sizde o yakışır bence biran önce yakışanı yapınız çünkü değerlerimiz elden gidiyor tek tek...

Yorumu oyla      0      0  
öğretmen 2 Ocak 2010 Cumartesi 00:30

içimizi saran bir yara. erzurum büyükşehir belediyesi hangi alanda başarılı bunu sormak istiyorum.fırat binicinin karşılama töreninde söylediği cümleler halen kulağımızda verdiğimiz destekler sonucu ortaya çıkan bir sonuç. ahmet küçüklere soruyorum bu kadar başarılı bir takımı neden kapattınız. hangi gerekçe ile. vicdanı olanlar erzurumu en iyi şekilde temsil eden bir takımın hiç bir gerekçe gösterilmeden kapatılmsı konusunda araştırsınlar bu iş çok su kaldırır

Yorumu oyla      0      0  
Faninan 1 Ocak 2010 Cuma 23:27

60 bin değil Erzurum için gerekirse 600 binlira ver, İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI MÜFETTİŞLERİ spora para verirsem zimmet çıkarıyorlar diyerek ATASPORUMUZ GÜREŞ Kulübünü KAPATTIN Zaten inanmamıştık bu gün ise Güreş Kulübünün Bir Yıllığı için vermediğin parayı günü birliğine King-Boksa verdiğini kendin açıklıyorsun. AYIP AYIP Erzurum B.Ş.Belediye Başkanına yakışıyormu bu hallleriniz, Sn Gazeteciler sizde bu Güreş VAKASINI Araştırın lütfen Burada çok çarpık bir durum var buradaki ARTNİYET Bilinmeli.

Yorumu oyla      0      0  
Melik 31 Aralık 2009 Perşembe 17:11

Sayın Ahmet Küçükler; Halkı kandırdığın yeter. Gelen her insan sana sitem ederek gitti bu şehirden. Herkesi küstürdün, herkesi uzaklaştırdın. Şimdi de kalkıp laf kalabalığı yapıyorsun. Ayrıca sayın Bakan Bey de bu işte çok suçlu. Ama söylesek boş, anlatsak boş. Gerçekleri bizden iyi bilenler sesini çıkarmıyorsa bize laf düşmez.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BRAVO ACUN ILICALI
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran'ın jüri üyesi olduğu 'Yetenek sizsiniz', ...
ILICALI'YA DADAŞ SEVGİSİ
“Yetenek Sizsiniz” adlı programın yapımcısı Acun Ilıcalı’ya Dadaşlar şükran ...
AĞLANACAK HALDEYİZ VESSELAM!
5084 sayılı Yatırım ve istihdamı Teşvik yasası uygulama süresinin 2010 ...
 
TEKEL BİNASI KURTULDU!
Kime Peşkeş çekilecek diye beklediğimiz Tekel Binası şükür hayırlı bir ...
DADAŞLAR ÖZER AYIK'A MİNNETTAR!
Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, 2011 Dünya Üniversitelerarası ...
TEPKİ SELİ!
2008 Vergi Rekortmeninin dahi iflas edip dükkanını kapattığı şehirde ETSO’nun ...
 
ŞEKER'DEN SERT TEPKİ!
ETSO öncülüğünde “Şeker Fabrikalarının Özelleştirilmesine Destek” yaklaşımlarını ...
VAY BEEEE!
CHP Grup başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları ülke gündemine ...
ERZURUM YANACAK!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, önceki akşam katıldığı ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva